Wednesday, 31 October 2012

WORDLESS EVERYDAY...





Nota ketiak : Wordless Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday, Monday, Tuesday, November, December, January 2013.........  I'm sorry



.

Friday, 12 October 2012

SALAH SIAPA...

  Buat apa pun rasa tak berapa selesa bila kepala teleng. 



Window shopping dekat paso beso pun serba tak kena. Nak capai sayo kangkong, tercapai brokoli... bila nak pilih terung pipit terbeli capsicum pulak...  ish ish ish


 
Kalau kepala dah senget 35 darjah arah tergelincirnya matahari, nak drive kereta mewah pun rasa mcm tak berapa nak cun...huhuhu



Tengok movie lagi parah...  dia ingat kita nak ngorat pakwe dia yang tak macho tu... cis! 


 
Agak-agak salah bantal ke salah kekabu?






Kuliah Jumaat  :  Ujian itu NIKMAT.


Sebagaimana Firman Allah dalam surah Saba ' ayat 13 yang bermaksud:" Terlalu sedikit dikalangan hambaKu yang bersyukur."





.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...