Thursday, 22 August 2013

Zoo Negara 2013


Dah penat layan kuih raya yg bermacam-macam warna & rasa, kita skodeng pulak kawan lama yang dah lebih 2 tahun tak dijenguk.  Kalau tak kerana kerja, jangan harap la sVs nak melencunkan ketiak licin berdeodorant antiperspirants superior long-lasting protection ni...



Jom layan...







Kucing ni bela saka.  Kalau diberi makan biskut kucing 1 tempayan pun dia boleh habiskan.... lariiiiiiii!!












entry janji update...
gue busy banget!







.

Monday, 5 August 2013

Rezeki...


Hari tu Abang Taf balik kerja bawak bag ni...

katanya bos bagi semua staff.  Bila bukak, dalamnya ada...

 tudung bawal kangaroo, t.shirt...

 kalin pelikat, kain batik & kain ela.

 Eh, kad raya & sampul duit raya utk bebudak & mak budak pun ada laaaa....

Terima kasih Tun.




Terbang selisih siburung kedidi,
Terbang berduyun di waktu pagi,
Terima kasih daun keladi;
Di lain tahun kami nak lagi... hihihih








.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...