mmm...sedapnya...
Mak aih... meleleh airliur... :)
Mak sy pnh msk kastad labu nie. Sedap!
baru nmpk semlm kat dapur Sheila...mmg teruja tgk!! sedap :P
wah menarik & kretif ni.tergoda I.. :)
uuuuwwwwwaaaaaaananges...nangessambil air liur meleleh bersama air mata
Sawasdee kaaa...Sangkhaya fakthon aroi jaaahhh.. Naa kin.. Keng jang ter... :)
Translator pleaseeeee... :-D
HeheKastard labu itu sedapnyerrrrr.. Rasa nak makan...pandainyerr..
mcm tak pernah mkn jer lagi...huhu
yummmm...baru tahu cam gini buatnyerr..tq ya
adusss pingsan nengoknya...yum yum!
Dah pernah buat tapi kastardnya terlembik. Nanti boleh cuba lagi.
Dulu pernah juga buat terlembik, terus korek isi dalam, gaul2 & masuk dalam oven dan bakar. Drp kastad labu terus jadi bingka labu hihihi
Alamak!!terliurlah pulak...Mana nak cari malam2 buta niRasanya macam kuih kacau labukan teringatkat arwah nenekDahlah tengah demam ni...
sedapnya ...lama saya tak beli labu terliur lak tgk labu:)
huiyyooooooooo....
tedap , memon pernah makan custard pumpkin yang memon buat sendiri.
Tak penah makan, tapi teringin makan.. err.. kukus hingga masak tu berapa lama.. kena cucuk kulit labu tu ke?
Tengok pada saiz labu.. Biasanya saya kukus dalam 20-30minit. Ambil lidi & cucuk pd labu tu, kalau dah lembut ok le tu
sedap ea??minta skit sis..ehhhee
As salam,Hola Chica!!!Wow!! Melopong saya tgk custard pumpkin tu! Sedap manis kan :) Tak pernah mkn tp boleh terasa ni... :)
ya allah sedap nya!sya tak penah nmpak but awk dah betul2 baut say jeles....huwaaaa
Sedapnyaaaaa....Kreatif la masakan ni...
wahhh...now this one is seriously creative! sukaaa laa...mana laaa dpt ilham nak wat gini...respect!heee~
ilham? hahaha... Ala,selak je buku masakan...
nasib baik tak minat labu...so, kurang sikit terliur...hehe...
sedap dan menarik labu nie.....
Wow..sy mmg suka labu ni. Harap2 ada kerajinan untuk try :)
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cam hotel la... menarik :)
sy labu boleh jalan kalau bikin pengat labu jer..kalau labu masak lemak ke mmg x lalu..yg masak stail ni nampak menarik jugak..buleh tryla nnt
hi kak!apa khabar hari cuti harini?hehe :)
nak copy resepi ni tau! tenkiu...
Sila, sila... Buat mcm resepi sendiri, jgn malu-malu :-)
Boleh cuba....best ni! Thanks for sharing!!
...
mmm...sedapnya...
ReplyDeleteMak aih... meleleh airliur... :)
ReplyDeleteMak sy pnh msk kastad labu nie. Sedap!
ReplyDeletebaru nmpk semlm kat dapur Sheila...
ReplyDeletemmg teruja tgk!! sedap :P
wah menarik & kretif ni.
ReplyDeletetergoda I.. :)
uuuuwwwwwaaaaaaa
ReplyDeletenanges...nanges
sambil air liur meleleh bersama air mata
Sawasdee kaaa...
ReplyDeleteSangkhaya fakthon aroi jaaahhh.. Naa kin.. Keng jang ter... :)
Translator pleaseeeee... :-D
DeleteHehe
DeleteKastard labu itu sedapnyerrrrr.. Rasa nak makan...pandainyerr..
mcm tak pernah mkn jer lagi...huhu
ReplyDeleteyummmm...baru tahu cam gini buatnyerr..tq ya
ReplyDeleteadusss pingsan nengoknya...yum yum!
ReplyDeleteDah pernah buat tapi kastardnya terlembik. Nanti boleh cuba lagi.
ReplyDeleteDulu pernah juga buat terlembik, terus korek isi dalam, gaul2 & masuk dalam oven dan bakar. Drp kastad labu terus jadi bingka labu hihihi
DeleteAlamak!!terliurlah pulak...Mana nak cari malam2 buta ni
ReplyDeleteRasanya macam kuih kacau labukan teringatkat arwah nenek
Dahlah tengah demam ni...
sedapnya ...lama saya tak beli labu terliur lak tgk labu:)
ReplyDeletehuiyyooooooooo....
ReplyDeletetedap , memon pernah makan custard pumpkin yang memon buat sendiri.
ReplyDeleteTak penah makan, tapi teringin makan.. err.. kukus hingga masak tu berapa lama.. kena cucuk kulit labu tu ke?
ReplyDeleteTengok pada saiz labu.. Biasanya saya kukus dalam 20-30minit. Ambil lidi & cucuk pd labu tu, kalau dah lembut ok le tu
Deletesedap ea??minta skit sis..ehhhee
ReplyDeleteAs salam,
ReplyDeleteHola Chica!!!
Wow!! Melopong saya tgk custard pumpkin tu! Sedap manis kan :) Tak pernah mkn tp boleh terasa ni... :)
ya allah sedap nya!
ReplyDeletesya tak penah nmpak but awk dah betul2 baut say jeles....huwaaaa
Sedapnyaaaaa....Kreatif la masakan ni...
ReplyDeletewahhh...now this one is seriously creative! sukaaa laa...mana laaa dpt ilham nak wat gini...respect!heee~
ReplyDeleteilham? hahaha... Ala,selak je buku masakan...
ReplyDeletenasib baik tak minat labu...so, kurang sikit terliur...hehe...
ReplyDeletesedap dan menarik labu nie.....
ReplyDeleteWow..sy mmg suka labu ni. Harap2 ada kerajinan untuk try :)
ReplyDeletewahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cam hotel la... menarik :)
ReplyDeletesy labu boleh jalan kalau bikin pengat labu jer..kalau labu masak lemak ke mmg x lalu..
ReplyDeleteyg masak stail ni nampak menarik jugak..buleh tryla nnt
hi kak!apa khabar hari cuti harini?hehe :)
ReplyDeletenak copy resepi ni tau! tenkiu...
ReplyDeleteSila, sila... Buat mcm resepi sendiri, jgn malu-malu :-)
DeleteBoleh cuba....best ni! Thanks for sharing!!
ReplyDelete