Sunday, 10 April 2011

U Siti? No.... i City.





Went to the lights wonderland few months ago (Dis 2011). Rasanya all the display use LED (light emitting diode). LED ni lebih menjimatkan & kurang panas drp mentol oren coz mentol oren yg berkuasa 100 Watt sama terangnya dengan lampu LED berkuasa 25 Watt. Jimat kan, tapi harganya agak mahal sama mahal dgn harga parking dkt i-City... Nothing is free in this world. Actually it takes less than 5minutes drive frm rumah Nenek Klang but stuck dlm traffic jam nearly 25min. for collection of the entrance fee.  Tak sistematik langsung, rasa cam nak patah balik je.  The management of i-City should take note about this!  Can u hear me?!!


Full of colorful trees, light up the garden. Amboooiii... besaq sungguh bandaq Kolumpoq I-City ni, kalau balik Alor Staq UK nnti org tak bole pulun.....

Cobaan utk membuat lompatan...


...melompat sampai tahun depan pun confirm tak dpt sama...  ni betul2 COBAAN..


It's a great place for photography and i wish i have my own DSLR (camera bapak gajah naik minyak) one day.  You.....You.....  Can You hear me?  YOUUU!!!  Yes, it's You...



.

No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...