Wednesday, 16 March 2016

Assalamualaikum :)



Salam 1 Dunia Everybody!


                                                
sudipVSsenduk  :  Sorry, it has been such a long time since my last update.
Org Bandar       :  ( hujung jari di bahu, mata pandang atas )






Nota Ketiak:
Kekadang kita terasa yang diri ni 'penting' bila berada dalam satu kelompok, 
sedangkan sebenarnya mereka tak perasan pun akan kehadiran kita.

(Peringatan untuk diri sendiri)









.


32 comments:

  1. Waalaikummussalam...

    Welkambek Dik. :)

    ReplyDelete
  2. welcome back tak kira la back dari mane..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Walaikumussalam..

    selamat berblog kembali :)

    ReplyDelete
  4. Org penting mmg bizi. We miss you though...sob..sob..

    ReplyDelete
  5. atk mengapa la kalau kehadiran kita tak disedaripun..:)

    ReplyDelete
  6. salam.. yg nota ketiak tu kekdg akak terasa jugak.. siyes

    ReplyDelete
  7. Waalaikumsalam.. apa kabar kak?

    ReplyDelete
  8. Menghilang dek kerana jadi org penting begitulah sampai nak berblog pun tersekat-sekat ye
    Sesekali rasa nak juga menggembirakan diri sendiri dgn berblog kan..kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat jadi tukang bancuh air, tak mana pentingnya di mata mereka

      Delete
  9. Waalaikumsalam...

    Biar orang tak perasan..
    Yang penting Allah perasan akan kita

    ReplyDelete
  10. Waalaikumsalam...

    Biar orang tak perasan..
    Yang penting Allah perasan akan kita

    ReplyDelete
  11. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  12. Peringatan yang penting jugak untuk semua. Thank youu

    ReplyDelete
  13. Biarlah bukan orang penting... yang penting ... tak mementing diri...
    Nota kening terangkat: update pendek tapi comment berderet... Orang penting ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn percaya sangat. tu semua permainan ilusinasi minda yg mampu menipu pandangan.

      Delete
  14. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...