Tuesday, 14 August 2012

Puasa Firmansyah...



Tahun lepas puasa penuh 3 hari je... selebihnya rongak-rongak.  Tahun ni Alhamdulillah, masih belum rompong... goooood boy Firman!

Firmansyah  :  budak perempuan dekat tadika kita ramai tak puasa mama... kita rasa mesti dia orang tu uzur...




.

35 comments:

  1. Replies
    1. kira dah boleh minum sirap le ni ya?

      Delete
    2. teringat iklan Maxis budak tembam yang cute tu....korek boleh tapi tak leh korek dalam-dalam...huhu

      Delete
  2. Replies
    1. mesti doc tak pernah mimpi mcm ni kan...

      Delete
    2. teringat iklan mxis budak tembam yang cute tu....korek boleh , tapi tak leh korek dalam-dalam.....

      Delete
  3. good boy...
    tidur sambil korek hedoong ke?

    ReplyDelete
  4. puasa penuh firman~~duit raya boleh dapat lebih nanti~keh keh~

    ReplyDelete
  5. takpe firman..
    korek hidong tak batal posa..
    kalau terlalu syiok lama sgt korek, baru batal..

    :)

    ReplyDelete
  6. sape korek hidung batal pose...

    ReplyDelete
  7. hehehe, anak bongsu KA pown bila orng x puasa kata gitu juga, diaorang tu uzur !

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 susah gak nak explainkan maksud uzur tu... hihihi

      Delete
  8. Tido sambil korek hidung ya firman.
    Ramainya yg uzur kat taska tu.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum SS...

    Budak2 sekarang dengar Dan ikut.. Org tua ckp uzur.. Dia pun uzur jugak..hahah

    Firman is a good boy.. X uzur dia eik..


    Salam aidilfitri Dari kakya sekeluarga
    Maaf zahir batin.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia start nak 'uzur' bila pukul 6.30pm onwards... terpaksalah kuatkan mental bila dengar rayuan paling syahdu dr Firman... huhuhu

      Delete
  10. Bagus Firman dilatih dari kecil lagi. Insya-Allah bakal membantu dia kemudian hari.
    Selamat menyambut Hari Raya. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya & maaf zahir batin cikgu, moga berbahagia :)

      Delete
  11. Baek punya melombong....tahniah firman, nanti claim extra bonus dari mama....

    SHR aidil fitri sVs

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat air soya kotak jenama bonus no hal...

      salam lebaran juga buat makcikkantin :)

      Delete
  12. Aaaahahaha kreatif la firman.. Ai like!

    Selamat hari raya aidilfitri untuk firman, abg2, mama & abah. .

    Nak duit raya dtg ler rumah heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga buat SB sekeluarga :)

      eleh, nak kasi $ raya tapi address rumah tak bagi..

      Delete
  13. ha3.. drg uzur eh?
    ;p
    " TLF & family menyusun 10 jari memohon maaf diatas segala ketelanjuran kater
    serta ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada
    semua rakan-rakan bloggers
    yang selalu datang menziarah ke blog TLF.
    Aidilfitri hari kemaafan,
    Menghapus kesalahan sesama insan,
    Memupuk perpaduan sesama ehsan,
    Mengikat tali keakraban.

    MAAF ZAHIR DAN BATIN. "

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin buateB sekeluarga :>

      Delete
  14. Comelnta firman ni hehe bgs la kecik2 lg ahkak awek cun dah ajar dia berpuasa

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Hanis, kalau tak puasa pun bukannya dia makan... baik puasa

      Delete
  15. Kihkihkih baru tadika dah uzur dah. Comel la Firmansyah :D

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...