Friday, 12 October 2012

SALAH SIAPA...

  Buat apa pun rasa tak berapa selesa bila kepala teleng. 



Window shopping dekat paso beso pun serba tak kena. Nak capai sayo kangkong, tercapai brokoli... bila nak pilih terung pipit terbeli capsicum pulak...  ish ish ish


 
Kalau kepala dah senget 35 darjah arah tergelincirnya matahari, nak drive kereta mewah pun rasa mcm tak berapa nak cun...huhuhu



Tengok movie lagi parah...  dia ingat kita nak ngorat pakwe dia yang tak macho tu... cis! 


 
Agak-agak salah bantal ke salah kekabu?






Kuliah Jumaat  :  Ujian itu NIKMAT.


Sebagaimana Firman Allah dalam surah Saba ' ayat 13 yang bermaksud:" Terlalu sedikit dikalangan hambaKu yang bersyukur."





.

65 comments:

  1. he he he KA teringat sesuatu bila baca N3 ni

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Hehehe..Salah tido la tu...;D

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sudipVSsenduk,

    Haru jugak tu he.he..ni mesti kes salah tidur nih...

    ReplyDelete
  5. hiishh...tu awak ker?

    jgn biarkan senget lama2..dah masuk angin nanti lagi payah nak repair...

    kalau saya, selalunya saya akan jemur bantal yg kita guna sampai leher tersenget tu, jemur sampai bantal betul2 panas, pastu mintak tolong seseorang bantai belakang badan kita dibahagian yg senget tu dgn bantal tadi sebanyuak 3 kali sambil abca bismillah dan selawat..
    buat 3 hari berturut...selalunya mmg mujarab...pelik tak? hahaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita le tu...

      selalu gak buat mcm tu tapi la ni, tak sempat nak jemur hujan dah turun..

      Delete
  6. ni mesti tak laen tak bukan salah sudip ni.. kalo bukan salah senduk lah kot. @_@

    ReplyDelete
  7. salah sendiri kot

    asyik nau tido sampai kepala tekehel tak perasan

    hehehe

    ReplyDelete
  8. as salam,

    jalil hamid kata makan leher ayam kan jadi gitu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau makan leher ayam, kepala teleng masa sanding...

      Delete
  9. ahkak awek cun penat agaknya..cantik pulak karikatur yg akak buat tu keelless

    ReplyDelete
  10. hakhakhakhakhak... owh... maaf kak.. tergelak... kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Kes Sebutan :81-7011 memihak pd Timbalan Pendakwaraya

      Delete
  12. ho? teleng? huhuhu

    ni salah kedudukan kepala time tido la nie..

    ReplyDelete
  13. salah tido..kiasan yang bagus..hihi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah bantal, jatuh bantal, salah tido... tetap tak nak ngaku salah sendiri.. hihihi

      Delete
  14. salahkan leher ayam!! kehkeh...

    ReplyDelete
  15. wak pon pale teleng jugakk kekadangn heyyyh..

    ReplyDelete
  16. Teleng teleng manjaaaa.....ayu gitu, tak apa

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen yg sangat membina... ( sambil cari butang like )

      Delete
  17. bila jadi mcm ni mesti rasa tak selesa..tp setiap ujian pasti ada hikmahnya...

    ReplyDelete
  18. haha, pi jemor bantal tu...

    ReplyDelete
  19. Walau teleng, masih beruntung ada leher dengan kepala. Bantal + kekabu tak bersalah. Yang membuatnya tu, kenapa tak reka bentuk yang sesuai, supaya kalau si teleng yang guna, dia rasa tak teleng. Ceria selalu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikgu reka & bagi saya cuba try test dulu... :)

      Delete
  20. i sedang menagalaminya...org tua2 ckp sebab salah bantal..so balik kena tepuk bantal..nak pandang ke kanan sakit weh...

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...