Monday, 5 August 2013

Rezeki...


Hari tu Abang Taf balik kerja bawak bag ni...

katanya bos bagi semua staff.  Bila bukak, dalamnya ada...

 tudung bawal kangaroo, t.shirt...

 kalin pelikat, kain batik & kain ela.

 Eh, kad raya & sampul duit raya utk bebudak & mak budak pun ada laaaa....

Terima kasih Tun.




Terbang selisih siburung kedidi,
Terbang berduyun di waktu pagi,
Terima kasih daun keladi;
Di lain tahun kami nak lagi... hihihih








.


21 comments:

  1. wahhh alhamdulillah..banyak tu...mcm2 ada

    ReplyDelete
  2. Wah....murah betul rezeki ni....

    ReplyDelete
  3. Bukan sedikit tapi banyak
    Seronoklah macam ni

    Selamat Hari Raya dari kakak juga

    ReplyDelete
  4. Wahh bestnyaa..macam2 ada.. rezeki tuh.. :)

    ReplyDelete
  5. Senyum2 sampai esok...rezeki...

    ReplyDelete
  6. Kalau dah nama tudung kangaroo, berjalan raya nanti ikut stail kangaroo.. ha ha taruk poket kt depan, buat isi duit rayooo..

    ReplyDelete
  7. Perghh...seronoknyaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. burung kedidi disambar helang,
    huloq la kat chek barang sekupang.

    ReplyDelete
  9. mak aiii! bestnya rezeki nih! selamat hari raya sis!

    ReplyDelete
  10. Waaaa...curlsttt UU...err..kita berkenan sangat kat kertas warna hijau yang ada gambor orang pakai tengkolok tu...bak mai lah sekeping...he he he

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki! Banyak isi dalam beg tu :)

    Selamat menyambut Aidilfitri & maaf zahir batin dipinta atas segala salah & silap saya selama ni.

    ReplyDelete
  12. Saya mengambil peluang ini untuk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua rakan saya di Malaysia dan di mana jua anda bearada. Selamat sejahtera kepada anda sekeluarga.
    Semadikan satu lagu dalam hati mu dan semoga sentiasa ceria.
    Teman mu dari Canada.
    Lee.

    ReplyDelete
  13. nak jugak beg tu!!!


    selamat hari raya awak!!

    ReplyDelete
  14. eiiiii, jelesnya....byk tu dpt hadiah...yg best, siap dpt duit raya...fuh...

    murah rezeki Tun hendaknya...

    ReplyDelete
  15. Selamat Hari Raya SvS & Keluarga,
    yang paling best dimata cik Yong = tudung bawal (sebab kat sini takde stock dah abis idea nak pakai apa pagi raya..hehe)

    ReplyDelete
  16. alamak bestnyer begtu...memang rezeki hari rayanni...
    semua ahli keluargapun dapat kan..

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...