Thursday, 22 August 2013

Zoo Negara 2013


Dah penat layan kuih raya yg bermacam-macam warna & rasa, kita skodeng pulak kawan lama yang dah lebih 2 tahun tak dijenguk.  Kalau tak kerana kerja, jangan harap la sVs nak melencunkan ketiak licin berdeodorant antiperspirants superior long-lasting protection ni...



Jom layan...







Kucing ni bela saka.  Kalau diberi makan biskut kucing 1 tempayan pun dia boleh habiskan.... lariiiiiiii!!












entry janji update...
gue busy banget!







.

31 comments:

  1. Dah lama betul kakcik tak masuk ke Zoo Negara tu. Ingat nanti kena jenguk la juga saudara mara kat sana. :)

    ReplyDelete
  2. Zoo Negara tu last pergi masa anak2 kecik sebab utama biasalah anak2 bila berkawan suka sebut 'babi'. Akak bawak tunjukkan depa 'babi hutan' yang busuk dan hodoh tu terus insaf ahahaaaa...

    ReplyDelete
  3. tak daya nak pi zoo... tak larat nak berjalan ....diaorang ni ..kalau pegi. selagi tak jumpa rimau .. tak mau balik ... huwaaa.... mak dah melecet kaki kaki ....

    ReplyDelete
  4. kerna terpaksa aku melangkah pergi...

    ReplyDelete
  5. dah lupa bila kali terakhir gi zoo..tp cantik gambar2 penghuni zoo ni.tp yg last tu pling cute.

    ReplyDelete
  6. entry raya, plisss..

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih dlm camera mahal... Peeeeergh mahal

      Delete
  7. uiks busy buat apa teww. saya dah bertahun tak jejak zoo melaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi belum tutup mata, kerja kerja kerja

      Delete
  8. kalau bagi rempeyek kucing tu makan tak?

    ReplyDelete
  9. As salam SvS,

    Rindunya dengan zoo Msia! Betul ke kucing tu bela saka mamam banyak? nampak tecik je... ngeeee~

    ReplyDelete
  10. ni je hewan yang ada? we want more! we want more! we want more!

    ReplyDelete
  11. eh kejap, kucing bela saka tu duduk nya di zoo atau di rumah? confused la.

    ReplyDelete
  12. Teruja saya tengok gambaq geng saya dalam gambaq ke3 tu, mahahaaahhh!

    ReplyDelete
  13. Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. wah dah lama deno tak ke zoo... last pergi masa dneo darjah satu... hihi^^ mmg lama :)

    p/s: deno lukis mata guna SAI

    ReplyDelete
  15. eh da smpi zoo, kenapa x sggh umah sy? da dkt sesgt da ni ;-)

    ReplyDelete
  16. wah kak lea pergi rasanya 5 tahun lepas,kot.tahun lepas tak masuk zoo,pergi mandi kat air terjun kemensah je.kak lea suka bawa anak2 tengok haiwan,sambil mereka belajar,kita sebagai blogger boleh dapat idea buat entri.

    ReplyDelete
  17. seladang ada kaler warna perang2 coklat ?

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...