Wednesday, 25 September 2013

Cold With Cool Gadgets




sirap bandung & mango peel fresh

jagung

nenas & lebih bubur kacang

sirap + tembikai

dulu buat jus avocado, sorang pun tak pandang, kali ni....  licin





cool...







.

21 comments:

  1. Wah...rajinnya buat sekerim... Err...adakah gambar yg last kiri sekali tu pakai sudu kecik kfc?

    ReplyDelete
  2. hahahahaha...aiskrim bubur kacang!
    Try la buat aiskrim bubur durian pulak lepas ni :)

    ReplyDelete
  3. chop! nak yang bubur kacang punya satu!

    ReplyDelete
  4. saya punya ice cream mould dah pecah. ke sebab saya letak penuh sangat eh ? huhuu
    nak p daiso ah cari yang baru -_-

    ReplyDelete
  5. Wehhh sedaaap! Nasib baik tadi beli ice-blended, ada dalam freezer. Kalau tidak, geget jari tengok nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa? ice blended?!!
      (sambil gigit jari kaki..)

      Delete
  6. SA pun dah order dah benda ni..senang, if ada air x abih ke boleh masukkan dalam benda ni then bekukan...
    dah beku sure settle..

    ReplyDelete
  7. bestnyer ada gadgets ni.. nak g cari gak ni

    ReplyDelete
  8. Seronok bereksperimen dengan pelbagai perisa. Yang penting ada orang yg nak tolong habiskan.

    ReplyDelete
  9. mak x citer pown psl projek River Of Life kawasan pengindahan sungai Klang di AU3 Keramat., manalah wak tau khennns.,j ;-p

    ReplyDelete
  10. sedapnya aiskrim home blogwalking..jemputla ke blog saya dan bertukar2 link
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/made tu..

    ReplyDelete
  11. Makchaq pun ada... anak2 la konon nak buat....tapi sekali dua ja.. pastu dah malas...

    ReplyDelete
  12. wah!!! menariknya! sedap dan senang dibuatkan

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...