Monday, 14 April 2014

Bersyukurlah...



Teringin nak jadi blogger yg letak 1 gambar, tanpa kata-kata.  
Tak sampai 1 jam, beratus-ratus orang comment.



Dah, jangan nak berangan! 
Sebulan sekali update blog, ada hati konon...
Ada orang yang sudi melintas kat blog ni pun dah cukup bagus.




Hihihi...
Thank you awak :)






.

20 comments:

  1. Sambal kacang bilis...!! Tempe ada tak kak?

    ReplyDelete
  2. saya bukan melintas tapi mmg nak tuju sini ye. heheh

    ReplyDelete
  3. SA yang hari2 duk update ni pun rasa macam dah muak sgt dah ha...padahal separuh dari hidup ni blogging kan...macam dah xde idea..ni semua nak suh pi melancong ni...

    ReplyDelete
  4. Kena pakai ilmu tu....hehehehe. Kalau dah dah menuntut ajar le kita pulak.

    ReplyDelete
  5. kita 1 hari pon nak dapat 10 orang komen pon payah huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. Redhalah dengan rezeki kita, kan?

    Hehehe....blog kakcik pun dah bertambah dingin beku sebab kakcik sendiri tak berkesempatan nak singgah di blog kawan2....

    ReplyDelete
  7. nampak sedap je sambal tu..
    emm...dh lama tak update blog sbb takde cerita..hehe

    ReplyDelete
  8. Kita letak 10 gambar pun tak de org komen.... itu pun tak reti2 nak berenti bercerita berceriti....hahaha...janji hati ada puas dpt melepas angin....hehehe...ini saya komen bagi semangat ... keep on writing and posting...

    ReplyDelete
  9. sekali ngapppp aja sambal kacang pedas tu..hahaha

    ReplyDelete
  10. Assalam
    He hee satu gambar seribu cerita
    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  11. Gmbq tu peberet katanyer
    Lama x terjah sini
    Harlooooo ngeee

    ReplyDelete
  12. teringin gak ...
    ha.. ha..
    nampak sedap bebeno lak makanantu..

    ReplyDelete
  13. saya selalu gak lalu ikut sini..tapi kadang2....gelap ya....
    kreatif arr gambar tuuu..suka sgt..
    teringin gak nak wat camni..tapi tak seni...hehehe

    ReplyDelete
  14. tangan berseni...semuanya kelihatan begitu sempurna..

    ReplyDelete
  15. saya pun teringin kak.. tapi kekadang gambar pun tak der nak letak.

    ReplyDelete
  16. woohoo.. dasat.. cantik gambo... ;)

    ReplyDelete
  17. tayang je ke? x nk kasi sesudu dua kt sy? ;-)

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...