Friday, 12 June 2015

Jonker Street Melaka


Sakit tekak, batuk & tak de suara.
Jadi... biarlah gambar berbicara.

dasar pemalas...

 Sunday morning Flea Market at Jalan Hang Lekir

 




 
 
 




Ok, Babai.








.

9 comments:

  1. Tempat ni sangat saya suka,dah beberapa kali kesini,,masih tak puas.Sterika antik tu mengamit memori sebab pernah sempat menggunanya pada satu ketika dulu.

    ReplyDelete
  2. Wahhh...macam2 ada kannn.....belum ernah sampai lagi kat sini...

    ReplyDelete
  3. Laaa..kalau ya pun sakit tekak, takkan tak boleh tulissss kutttt...hi hi..
    miss you baby muahhh..

    ReplyDelete
  4. kiranya..parking keta, pastu jalan kaki ajelah kat sepanjang jonker walk tu ya? menarik jugak.

    ReplyDelete
  5. Kakak hari itu jalan sampai kasut tertanggal tapak, beli kasut kat situ juga oklah.. so-so aje.
    Yg pasti banyak yg old-school..

    ReplyDelete
  6. Dah! lama tak singgah Jonker Street, waktu malam lebih seronok ronda coz cuaca tak panas sangat.

    ReplyDelete
  7. tak minum cendol kat jonker ke
    tedapppp

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...