Thursday, 1 October 2015

Kesan Sampingan


 Dah lama tak update blog. 
Bukan sebab sibuk.
Bukan sebab tak ada idea.
Malas jauh sekali.


Tapi sebab tak nampak huruf pada keyboard bila nak masuk password,
akibat bacaan Indeks Pencemaran Udara Jerebu makin meningkat.














logik kan alasan tu... hihihi






.

16 comments:

  1. ok ... boleh terima.... heheheheee....

    ReplyDelete
  2. win sgt alasan tu haa....hhehehehee

    ReplyDelete
  3. Wah....kelllaasss sangat alasan tu kak. Hahaha

    ReplyDelete
  4. wah..alasan tu...ya, ada betulnya di situ..jerebu semakin berleluasa..haha..btw, done follow .. :)

    ReplyDelete
  5. kukuh alasan tu..mata kabur..hihi

    ReplyDelete
  6. Hi, ha ha, you malas nak blog? Tada cherita ke? Ok, I give idea....masak ikan chicharu sumbat sambal, kangkong belachan, take pics and buka cherita sini, send me telegram, saya datang.
    Ha ha. Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  8. Singgah, nape la SvsS lama tak hapdate.

    ReplyDelete
  9. salam... boleh terima akal reason tu he3

    ReplyDelete
  10. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...