Monday, 7 September 2015

Taekwondo & Firmansyah



Edisi kumpulan cerita seram lama...


Mac 2015, Firman join A-Team Martial Art utk sesi latihan taekwondo 
di Kompleks Majlis Sukan Negara.

 Tapi sebelum tu, pd 21hb. Februari 2015, Firman masuk Taekwondo 
Terbuka SP di Jabatan Belia dan Sukan Negeri Melaka.
 Ni merupakan perlawanan kedua selepas 18th SPTaekwondo di Batu Caves tahun 2014. 
Boleh klik sini .

AJK sewa 2 homestay untuk persediaan awal peserta. Antara Mak Datin aka 'Orang Kuat Dapur' yang awesome. 
First time jumpa tapi macam dah lama kenal... korang memang best!



Tempat ketiga. Alhamdulillah


*******************************************

17hb. Mei 2015

 Kejohanan Taekwondo MSSD Hulu Langat 2015


 
Kawan-kawan taekwondo datang bagi sokongan.

 Penatnya berdiri dengar taklimat..

 kangkang pulaklah... lenguh

 
Alhamdulillah.

*******************************************

23hb. Mei 2015


6th. Kepong Open @ Stadium Badminton Cheras KL.


 Wakil peserta dari negara / kelab / persatuan masing-masing.





  Firman main 5 game (kalah mati), malangnya game ke3 dia kalah :(
Tipu le kalau tak sedih.. sob sob sob

Tapi ada 1 game invitation. 
Lawan pemain dari Singapura.

 Walaupun budak tu lebih besar dan tinggi dari Firman.... Alhamdulillah
Gambar parkinson sebab sambil lari 100m, sambil picit punat kamera.


*********************************************

31hb. Mei 2015

 
 
 Syukur Alhamdulillah

 One of his favorite coach. 
Thanks for the never ending support.

The A-Team Family.
They are the best supporters ever.











.


21 comments:

  1. Sanggup ko tgk anak kena terajang....haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sanggup tengok dia duduk depan cermin solek sambil pegang lipstik & maskara

      Delete
  2. Akhirnya muncul jua....tua kerepot CM tunggu tau he he...Terer sungguh Firman ya. Alhamdulillah, berkat kerja keras membuahkan kejayaan dan kebanggaan coach dan keluarga.

    Puas carik mana yang terkangkang ha ha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerepot! hahaha.
      Meh sini pakai krim anti penuaan.

      Delete
  3. rindu zaman taekwondo.. dulu saya atlit taekwondo negeri Terengganu.. aktif wakil Terengganu sampai ke SUKMA, and Berjaya terpilih dalam skuad kebangsaan (junior). tapi lepas masuk university, semuanya tinggal sejarah je

    ReplyDelete
  4. 'Gambar parkinson'

    keh keh keh....

    pandai je cari perumpamaan

    ReplyDelete
  5. tahniah dik..hebat ank akk sampi biru dua jew lps tue dh x nak sambung..malas katanya..

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...