Wednesday, 5 August 2015

Mimpi Di Setiap Hari



Petang-petang ni kan best kalau bukak buku resepi je, 
tetiba tergolek-golek kuih keria keluar...
  
 Lagi best kalau dah siap bergula...

Best ek...













Bibik!!..






Nota Ketiak :
Entry panaskan blog yg dah suam-suam kuku beku.




.

15 comments:

  1. Kakcik selalu berangan, alangkah seronoknya kalau bangun je tidur dan turun ke dapur, sudah tersedia hidangan untuk dimakan.... ;-)

    ReplyDelete
  2. aahahah... saya suka tuu... nak jugak beli buku resipi mcm tu...

    psstt : ehehhe... memang xde kena mengena dgn "mencari ramli" ... #misimencarizainudin ni projek akan datang... heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... kalau macam tu kan awak... kira nya sy dah tua la.. sbb tu lagu zaman2 sblom evergreen.. lg tu.. :0

      Delete
    2. eheheeh...
      wahh
      tu lajen tu.. simpan surat smpai sekarang...

      sekali sekala jejomm la menjoin kiteorg.. bajet2 je la tapi nye... jom la..

      Delete
    3. kite asek baca kueh keria awak je🙈.. bila nak update.. hehheehe


      ye .. laaa .. nak tune mood menulis balik kisah sedih2 kena la lama... hehehe

      aiyoooo.... tak best laaa... main kawen2... tak seronokkkk...!!!...

      Delete
  3. wahh enaknyerr keria tuuu makk ;p

    ReplyDelete
  4. Eh..eh... kenapa bibik pulak yg kena panggil haha..
    Buat sendiri!

    ReplyDelete
  5. Aku pun suka kuih gelang tangan tu...keledek byk2...sira dgn madu tualang sekah...

    ReplyDelete
  6. Eh....aku baru perasan...
    Aku tak perlu angan².
    Aku sebut je nak apa, nanti datanglah kuih n kopi..
    Wife sediakan...heheh....fuh.

    ReplyDelete
  7. tapi kalau betul2 bergolek keluar dari buku ngeri la plak hahaaha

    ReplyDelete
  8. Kannssss...
    Tunjuk-tunjuk je pun boleh

    ReplyDelete
  9. Dah lama tak makan keria...asek makan donut jer..

    ReplyDelete
  10. kalau boleh nak gak tergolek2 keluar dari skin computer ni.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Bibik dah datang ke belum...lama sangat ni..cepat buat menu lain pulak!!
    Weiii...rindu kamu la weiiii...

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...