Monday, 1 March 2010

The Biggest Loser - 2

Mama start balik diet tanpa excercise mulai hari ni, 1Mac.  Tapi tiap-tiap hari waktu lunch gi jalan Fajar & Store tu pun kira senam jugak ape. Disebabkan masuk sepital hari tu, maka berat mama tak banyak perubahan.. (alasan kukuh hehehe..) Org ada surat mc.. bukan 1 minggu, tapi 1bulan beb.. Dokto kata rehat je, jangan diet, makan banyak2 yg bole tau! Baiklah dokto, saya ikut nasihat tu.. Maka hari ni, bermulalah episod kedua kiraan timbangan. Kalau korang pakat undi keluar mama,  bekfes, lunch, di ne' lepas ni, masak sendiri.. nasib laa...  Agak-agak sapelah yg terkeluar ek... eee suspen nye...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 

Apasal dlm TV tu dia org bole turun sampai 5-6 kg for 1week je??!  Ni mesti ada yg sabotaj... Faaaiiiiiizzz !!!!!!!



No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...