Thursday, 20 October 2011

AnCasa PD

.
Sebelum ni kalau buat ofis trip aka family day mesti destinasinya jauh2 spt Gold Cooooast, Singepoooo, Banduuuuung, Sabaaaaah, Sarawaaaaaak, Langkawiiiii.... dapat le sekali sekala merasa naik flight free, hehe. Tapi tahun ni apesal dekat sangat?!  AnCasa Hotel & Spa Resort Port Dickson je...  nak niat jamak pun rasa was2 takut tak cukup 2 marhalah...  tapi tak pe lah, Awek Cun redho je..... sob sob sob



Petang ada telematch utk anak2, kakak2, abang2, bapak2 & ibuk2.  Agak2 bila last korang joint telematch? 

Muzik tradisional gamelan Bali sentiasa on air bila b'ada kat garden ni... cool, terubat sikit duka walaupun tak dapat gi sana....

Private garden - lepas urut2, sapu2 & sental2 daki 1 badan, baru bole santai2 & filing2 mcm Fasha Sandar kat pantai Baling...


Kecik2 dulu tak de pon bikini seksa cam ni.... cis!


 
Malam BBQ macam-macam adaaa.. segala jenis binatang halal yg ada di PD ni semuanya dibako utk kita org makan, baikkan abang chef tu...

  Tapi Awek Cun makan ni je, bagi menjaga penampilan diri... (lepas usha bikini latest design dalam Gugel)

Tengah malam lak ada acara 'Seekers'.  Sapa dapat tangkap, bole bawak balik bilik.... dan Ya! kita ada 2 pemenang! 

Short & Simple trip, but MEANINGFUL....

.



4 comments:

  1. tabik spring ... makan buah saja ...

    ReplyDelete
  2. Ya, dimulai & diakhiri dgn buah .. ditengah-tengah...rahsia

    ReplyDelete
  3. Tumpang tanya ye, yang BBQ tu disediakan hotel Ancasa ke? Atau BBQ tu buat di mana?

    ReplyDelete
  4. BBQ dinner hotel sediakan, kita orang tinggal ngap je Sarah

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...