Friday, 20 December 2013

Sukan Satu Dunia...


Cerita ni dah 6 bulan duduk dalam draf rupanya... ada la dalam 4 ke 5 entry yang masih terperap tak beredit.  
Kekadang hairan camana org lain boleh keluarkan cerita sampai 3 kali 1 hari... 

1st Football Tournament di UPM. 
Menurut Wikipedia, bola sepak ialah sukan sepasukan yang paling banyak dimainkan dan ditonton di dunia.
 Antara pemain bawah 12 dan 8 tahun dari Akademi  Bolasepak Kelab Nuri, Taman Melawati

  The supporters.
Perasan tak actor Khairli Anwar tu..

 listen, listen, listen...




Boot ke3 sejak budak-budak ni serius dlm bolasepak.  
Yang lain semuanya dah terbarai...



Kalau ada tournament dekat mana-mana, abang taf la yang rajin 'melayan', mak tak kuasa... cair makeup!  
Hari tu joint Kids Football Clinic anjuran PKNS FC, Real Madrid Fundacion & YKK yang dibiayai sepenuhnya oleh kerajaan negeri Selangor.


 Orang ada bolg, kau pun nak berblog... dah jadi perkasam baru nak update.. huh



terselit celah montot la pulak....

celah kelangkang orang pun kau sibuk nak menembak...

masa sekolah dulu selalu gulung stokin mcm tu..

dia selalu tanya... "mama rasa Hazim ni handsome tak?"

"gila tak handsome!!....." 

they showed high sportsmanship in joining this tournament  :)

 1 gol dari Faiz!!



tetiba teringat Senario The Movie bila ternampak air kuning dalam botol...








Gambar kenangan bersamaYB Iskandar Samad, CEO YKK & coach





Firmansyah yang cepat mesra

Dulu nak daftarkan nama dalam Akademi Bola Sepak Kelab Nuri, tapi dia tak nak.   
Q :  Apa sukan yg Firman suka?
A :  Congkak..



pitam!







.

17 comments:

  1. Khairil Anuar? Perasan!

    Kak, guna kamera apa? Nice la gambar nya.

    ReplyDelete
  2. Mula2 saya gelak golek2 bila ada gambar tarik seluar dari selitan montot. Lepas tu saya gelak tengok jawapan hensem adalah pada org lain... Last sekali..saya gelak sebab sports congkak...hahahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, banyak nya gelak? Gelak sakan eh? Hahaha.

      Delete
    2. hehehe tata, komen kiri kanan..kerlasss.. :)))

      Delete
    3. makcik, saja je memeriahkan suasana. hahaha

      Delete
  3. Ada ke dia masuk pertandingan congkak sedunia? :))

    ReplyDelete
  4. Terbaikk... like all photos... especially yg celah montot...hehe.

    ReplyDelete
  5. Gambar lawa lawa. Geram tengok.

    Saya nak post 1 entri sehari pun jenuh berjam fikir cerita.

    ReplyDelete
  6. Congkak adalah sukan berpasukan yg paling sedikit penonton..- Wikipehtah....hahahaha

    Lawa jersey team Akedemi tu :)

    ReplyDelete
  7. Knp harus congkak??? Adeh....hihihihi

    ReplyDelete
  8. bakal bintang2 dr malaysia yg akan menyinar dan menggantikan tempat cristiano ronaldo

    ReplyDelete
  9. Kelas la entri ni..entri terperap pun ok apa..tak musyuk pun..jangan bubuh tarikh..he he

    ReplyDelete
  10. Seronok kot bawak anak gi aktiviti gini....

    ReplyDelete
  11. memang ensem!

    Firman, jom lawan congkak! :-)

    ReplyDelete
  12. As salam svs,

    Giler tak encem tgk mak ler..hihihi... abg taf bole geng dgn hubby kita :)))

    ReplyDelete
  13. Sungguh serius boot bola sepak tu. Serius. Gambaq seluaq tersepit celah montot pun ada, tak menahan cek tengok, kahkah!

    Mama. Hazim adalah handsome, okeh :D

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...