Thursday, 2 January 2014

Kids...






Superman Junior




Sometimes you just need someone to tell you 
you're not as terrible as you think you are...







.

14 comments:

  1. kahkahkahhhhh!!

    sakit perut ahkak ketawa yuuuuuu!!!!!
    ada sampai kena panggil pakcik bomba tak!!?

    ReplyDelete
  2. fenomena baru tahun 2014..
    Sebelum sebelum ni mana ada cerita macam ni...

    ReplyDelete
  3. :rolling


    hahahaha. malu pak dia aih.

    ReplyDelete
  4. Yg lain2 memang nampak cemas tapi yg gambaq no2 & last tu cool ja, hehe :D

    ReplyDelete
  5. hoih apa yang mereka lakukan sampai tersangkut kat kerusi ni
    ish macam2
    mak saya cikgu penyelaras darjah 1 kat sekolah dia
    semalam tanya mak, takde ke kejadian pelik2. hihi
    mak cakap takde la
    tapi yang meraung, kencing dalam kelas, yang nakal sket dok usik kawan2 sampai melalak ada la
    hihi
    teringat plak zaman masuk darjah 1 dulu

    ReplyDelete
  6. last-last dapat gambar orang dewasa lak, ada dapat tak?

    ReplyDelete
  7. He..heee...lasak sungguh..yg best tu yg tua pun sama tu.haru

    ReplyDelete
  8. Sampai nak boikot kilang kerusi? Lawak siot...!

    ReplyDelete
  9. Kisah anak-anak baru masuk sekolah darjah 1 macam tu la hahaha..harap2 tak jadi kat anak2 kita :)

    ReplyDelete


  10. macam2..lasak sangt depa nih..

    ReplyDelete
  11. kihkihkih!!!! dalam kes kerusi ni, saiz tak penting nampaknya.. hahaha!!!

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...