Tuesday, 19 July 2016

Tolong! Help!


 
 
Sedang Tercari-cari Semangat Yang Hilang... 
Ada jumpa tak?






.

12 comments:

  1. Hmmm... banyak sangat makan ketupat-rendang ni:)

    ReplyDelete
  2. Semangat kakcik pun kian terbang... :(

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    semua orang tengah cari ni...tang mana sembunyi tah

    ReplyDelete
  4. Hihihi..
    Minta aje si meow tu yg update entri SS :)
    Selmat hari raya..

    ReplyDelete

  5. Kussss...semangat....
    berdampinglah kamu dgn si polan binti si polan,
    Diamlah kamu dilubuk hatinya
    Jadilah kamu bayang2 hidupnya



    hah, kejap lg adalah tu...

    ReplyDelete
  6. mana pergi semangat tu. kene seru balik tu hihi

    ReplyDelete
  7. Eh awat ni? Cepat cari! Kesian saya sunyi... Selamat hari raya awak ... muah cikit.

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.
    Kalau si comel tu nak bagi semangat dia datang balik bagi ler... ikan kembung ngeh!ngeh!ngeh!
    Kalu cik senduk hurmmm... itu payah sket

    ReplyDelete
  10. larrr...mencari idea sampai tertidor..hihi

    ReplyDelete
  11. Lahawlawala... dah habis rayalah dear..
    Bangun cepat! hihi....

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...