Wednesday, 6 June 2012

6 Jun Datang Lagi...



Terima kasih Ya Allah untuk setahun lagi usia yang Engkau berikan. Terima kasih juga untuk setiap rezeki dan kasih sayang yang Engkau kurniakan.  Begitu juga dengan kesihatan yang amat sempurna. Kau hidupkan aku dengan iman dan matikan aku juga sebagai orang yang beriman serta berkatilah hidupku di dunia & di akhirat kelak.  Jadikanlah aku hamba, anak serta isteri yang solehah.  Terima kasih Ya Allah kerana tetap melindungi aku walaupun terkadang aku merungut, malas, lemah, lokek serta cuai. Sesungguhnya terlalu banyak yang telah Engkau berikan kepadaku dan terlalu sedikit pengabdianku terhadapMu.  Maafkan aku Ya Rahman Ya Rahim dan terima kasih Ya Allah atas segala-galanya yang Engkau kurniakan...





.


45 comments:

  1. happy besday sis...

    semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik2 selalu, di permudahkan segala urusan, berbahgia selalu di samping keluarga dan moga sentiasa didalamm Rahmat ALLAH SWT selalu....

    amin.

    ReplyDelete
  2. selamat hr lahir.
    geng gemini nih...

    :)


    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xie-xie... Org kata, geng gemini ni baik hati... Orang yg kata..

      Delete
  3. Selamat hari lahir ye dik,semoga pjg umur,murah rezeki dan diberkati Allah SWT.amin...

    ReplyDelete
  4. happy birthday awak, geng sealiran. ;D

    ReplyDelete
  5. happy birthday dear
    hug3
    semoga dilimpahi kasihsayang, kebahagiaan, rezeki dan kesihatan yg baik :)

    ReplyDelete
  6. otanjyoubi omedetou akak awek cunsss...

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir yer...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...amin...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. selamat hari lahir kak...

      semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa diberikan kesihatan yg baik hendaknya...amin...

      Delete
    2. Tq dik jonni....


      Merci wahida, amin amin ya robbal alamin.

      Delete
  9. Selamat Ulang Tahun, darling Kakak.. weekend ni kita buat mini pavlova togeder2 ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq adikku. No problemo :-D B-) ;-) :-)

      Delete
  10. wah...birthday kita sama la...happy birthday yer..jom tukar2 hadiah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yea.. Haribulan sama, tahun lain- lain :-)

      Delete
  11. hepi besday to u
    hepi besday to u!!
    hepi besday to u!
    :D

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Eeerrrrr... Tak atau le nak komen apa... :-X

      Delete
  13. Hepi besday!!
    sonok kan celebrate besday, tp nape setahun sekali jer
    heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nandri... Oh, nak sambut tiap- tiap hari pun boleeee... Tak de sapa larang dik :-D

      Delete
  14. Selamat hari ulang tahun..moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki..aminn

    ReplyDelete
  15. Selamat ulang tahun.. Che Mid doakan iman cik sudip sentiasa bertambah dari hari ke hari dan semakin muda dari hari ke hari gak.. he he

    ReplyDelete
  16. Tq che mid. Insyallah & Amin...

    ReplyDelete
  17. happy belated birthday ya..semoga dirahmati Allah selalu..sorry baru dtg sini so baru tau..

    ReplyDelete
  18. Happy besday semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. masak banyak-banyak tepek kat blog ye.
    : )

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...