Wednesday, 12 September 2012

Do's & Don'ts


Jemput makan semua






.

40 comments:

  1. Maknanya.... jgn le gelojoh sangat kan. Makan biar sopan santun gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau makan sambil berkain batik & bersimpuh rapat lagi ayu...

      Delete
  2. okey...nice sharing..but kalo dpt share kek tu lagi sedappppp...hehehee..

    ReplyDelete
  3. barulah tak bazir kek tu bila makan dengan cara yang betul kan?

    ReplyDelete
  4. Kalau yang di bawah tu, kakcik akan cabut satu-satu dulu sebelum makan keknya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pandainya! isteri siapa la agaknya ni...

      Delete
  5. Replies
    1. tu namanya cupcake duri landak baru kena ketip kuku dik...

      Delete
  6. kalau cup cakr yang tu... kang tertusuk lak hidung kalau makan mengikut aturcaranya !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... suka ati kita le nak makan mcm mana pun

      Delete
  7. kalau yg kecik tu dua tiga ngap2 dah abis hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dkt rumah ni, tak sempat nak ngap dah habis...

      Delete
  8. interesting..me pakai sudu cedok sikit sikit..heeee, susu manis

    ReplyDelete
  9. stail budak2 makan, dimakannya dulu frosting tu..lepas tu tak makan cake nya! ~ahahaha

    ReplyDelete
  10. geget jagn x geget....
    cupcake yg last tu buat sendiri ke?
    nampak sedapppp sgt

    ReplyDelete
  11. kdg2 kalau size nyer kecik mmg satu kali ngap jer...hehe

    ReplyDelete
  12. Wah.. Cara mkn cupcake yang berhemah..:)

    ReplyDelete
  13. x pernah terfikir nak buat Do's and Dont's untuk makan cupcake...hehehe...lepas ni boleh buat untuk makan nasik pulak..ikut Sunnah

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. Thanks.

      (kalau org tulis "N3".. selalu bayangkan Nilai3) o_O

      Delete
  15. saya menggunakan kaedah:

    1) bukak papercup seperti kaedah di atas
    2) kemudian makan menggunakan garfu. potong sekadar muat masuk ke mulut. gituuu..

    kalau makan secara gigit terus kapkek tu, ada harapan frosting melekat di hidung :p

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...