Wednesday, 19 December 2012

Asli VS Palsu...



.
sumber : mukabuku



Nota Ketiak:  
tetiba rasa macam nak tukar kunci rumah dengan tombol-tombolnya sekali...




.





58 comments:

  1. Aku xde rasa apa2 lagi..tp..bab yg last tu kalau jadi....get lost to him...

    ReplyDelete
  2. hhahaahah.. lawak le tingat satu cite zaman 80an dulu.. pelsu ke tulen... Tulen bang...hahahaha

    ReplyDelete
  3. haha..yg last tu xleh blah je..

    erkk nape nak tukar kunci umah ngan tombol?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi mengelakkan pinggan mangkuk mahal berderai

      Delete
  4. persoalannya...yang tulen tu pun adakah betul tulen? heheheheh!

    ReplyDelete
  5. make sure pintu dapur bakang pon ke tukar kunci dan tombol2nye sekali.., kehh

    ReplyDelete
  6. Wah!!!! I like petua no 3 tu. Apa kata uji kepala "madu" tu asli ke tidak ngan selipar jepang.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. selipar jepang lembut sangat beb, cuba hempuk dengan frying pan... stuju?

      Delete
  7. Hahha...
    Lawak di pagi hari SS..
    teringat citer 80an dulu

    Tulen Bang (suara ayu wanita melayu terakhir)
    Palsu
    Tulen Bang
    Palsu
    Tulen Bang (terus kuar suara halkum)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi
      pelopor dialog "tulen bang!" dlm filem Mr.Os

      Delete
  8. Kalau yang datang tu madu palsu, tak jadi lempar2 piring kan?

    ReplyDelete
  9. Hhahaaaa...adeh tak boleh blah betul yg last tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau masuk jugak rumah, kita blah blah dia jadi 18

      Delete
  10. hihi..lawak! bab tukar tombol tu sounds serious..jgn lupa kunci pendua..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiada kena mengena dgn yg hidup atau yg sudah tiada, ianya hanyalah imaginasi penulis sahaja... hihihi

      Delete
  11. Punyala pulun baca secara serius tadi sebab selalu takut terbeli madu tiruan, masuk yg ketiga, kahkahkahkah! Adoyai!

    ReplyDelete
  12. As salam SvS,

    Keratan surat khabar mana tu? mmg nak kena pelempang! kihkihkih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam Marya,

      paper indon mari ;P

      Delete
  13. Hahahaha.....yg last sekali tu lawak

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawak yg kalau boleh jangan le terjadi... shooh shooh

      Delete
  14. Hi Sudip, I think itu either gigit jari or chari pasal, ha ha ha.
    I like that 'bila isteri mara besar..melempar piring'.
    Habis cherita!
    You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  15. saya pun rasa nak tukar tombol gak kak.. aduhai.. beria baca.. sekali sampai point yang tu.. resa nak tumbuk saper yang buat nota ni.

    ReplyDelete
  16. ala, beli je pintu baru, stainless steel...

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum sudipVSsenduk,

    Yang 2 ayat kat atas tu rasanya ada betoi lah..tapi ayat yang akhir sekali tu tak berapa nak pasti la he.he....rasa Kak Ros laaa ka sudipVSsenduk....kalau tarik rambut kot baru madu asli yang betoi he.he....

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa kecik2, bila gaduh adik beradik selalu tarik rambut :)
      rindunya nak tarik2 rambut lagi

      Delete
  18. hahaha lawok ! Kunci jangan bagi madu asli masuk !

    ReplyDelete
  19. Salam berkenalan...
    HA HA HA! Kelakarlah...that's a good one!

    ReplyDelete
  20. Bgs2..mmg sesuai..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan ke sana dgn madu asli hutan tualang

      Delete
  21. Kalau madu dibawa balik ke rumah di dalam peti ais atau dalam cangkir, pasti si isteri tak marah. Pastilah dia madu itu lebah yang beri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut juga kalau-kalau madu pemberian lebah itu diberi oleh si madu utk si madu... pening

      Delete
  22. ha ha ada sesapa berani cuba??? Cubalah.. sayan tak ndak..

    ReplyDelete
  23. nak tukar kunci rumah?
    sila dapatkan di kedai berhampiran ye sebelum kehabisan stok..
    ahahahaaa

    ReplyDelete
  24. tip yang berguna... memang asli sekali... hahahhaa

    ReplyDelete
  25. Wishing you and family a very happy new year.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy New Year Uncle Lee :D
      may this New Year brings all the wonderful colors in your life

      Delete
  26. nice info kak. btw happy new year 2013 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko suka la info2 mcm ni kan...

      Happy New Year Razik

      Delete
  27. My brother suggested I would possibly like this website.

    He was once entirely right. This publish truly made my day.

    You cann't believe just how so much time I had spent for this information! Thanks!

    My web page: cellulite treatment reviews

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...