Wednesday, 15 May 2013

Fully Booked...




Firmansyah  :  Cuti sekolah ni mama tak nak pergi Legoland ke? 
sVs            :  Tak...
Firmansyah  :  Mama tak bosan ke duduk rumah?
sVs            :  Tak... 
Firmansyah  :  Mama tak kesian ke dekat Fiman?
sVs            :  ....


Kelantan, Penang, PD & Genting... fully booked pd tarikh yg dikehendaki walaupun usha hujung April lalu.








.

52 comments:

  1. Kalau cuti sekolah mana2 pun fully book pas tu hotel makin mahal pulak tu. Akak tak plan mana2 lagi pun, ikut kata hati je nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. risau gak kalau main redah je... hhmmmmm

      Delete
  2. Samalah kita, sudahnyer bawa anak2 balik kg ajelah nanti.. ke pantai timur sammbil jalan2

    ReplyDelete
  3. ajak masuk Taman Negara.... memancing la pulak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak cari tpt yg ada swimming pool..

      Delete
  4. Usha Sampai dapat mama
    Please mamaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar nak... sabar,
      mak tengah cari dlm yellow pages ni..

      Delete
  5. hjg april tu dkt sgt kak..suppose awl thn aritu... ;-) cuti2 dlm rumah je la ye fiman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal...
      utk percutian bulan Nov ni, akak dah book semalam... cepat tak? hihihi

      Delete
  6. alo lo lo ciannya dia..bawalah Firman mama...
    tapi ramai kawan2 akak yang dah pergi..katanya Legoland panas..tak
    banyak shelter..dan permainannya not so nice..entahlah ya..
    akak pun belum pernah pergi lagi ni..hehe dengar aje orang cakap..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. YES! ada alasan kukuh beritahu Firman...Yes!!




      tapi dia peduli apa dgn panas...
      yg penting enjoy! huhuhu

      Delete
  7. Ayat Firmansyah yg akhir tu..memang cayaq hati membacanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia kalau bab 'sayu'kan hati org, mmg no1, + memek muka sekali

      Delete
  8. So, legoland lah ya? Still available... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kot...
      skodeng tempat lain pulak

      Delete
  9. Replies
    1. nnti mama buatkan kek lego... nak?




      (ya, mama tipu...)

      Delete
  10. Replies
    1. ok gak tu GB..
      singgah JPO dulu, lepas tu makan kacang pool haji,
      otak-otak kempas, mi rebus haji wahid, mi bandung,
      asam pedas, asma rojak, sate wak radol, sup tulangZZ....


      eerrr, rasanya mama lagi seronok dari anak.

      Delete
  11. mama.... cuba lagi carik tempat lain. ade tu... cian firman...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang berusaha keras..
      Ya, usaha tangga kejayaan! (sambil tarik selimut)

      Delete
  12. nk bg alasan 'fully booked' kt anak2, dorang bukannya fhm lg kn...kena explain elok2..nt merajuk, kecik ati..budak2..

    ReplyDelete
  13. cerr soh Fiman tanye papa fulakks.,ahHKss

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau Firman yg tanya, sure kena hafal sifir dulu.. hahaha

      Delete
  14. jln balik hari jer ler.....cian fiman...meh ler dtg kelang @ shah alam...tempat tidur disediakan...tp servis xde ler mcm kt hotel mahupun motel,rmh biasa jer....(rmh ucu lerr...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ucu :) rumah ucu ada swimming pool tak?

      Delete
  15. tu yg malas bila mai cuti sekolah, pening mikirkan tempat jalan budak2 ni, masalahnya semua fully booked...nyammmpah....

    ReplyDelete
  16. Siannya dia..
    Firman; Mama sila fahami diriku ini

    ps: sekolah cuti bila?

    ReplyDelete
  17. fully booked satu halkan.. tapi kalau kita pergipun penuh memang tak seronok berjalan2kan.. rimas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm-mcm hal kan.

      duduk rumah je lah... mama download movie banyak2

      Delete
  18. serba salah,kan nk bthu kat anak.ni pun saya tgh plan ingat nak turun melaka jalan2 tapi hubby nk gi PD.ujan kot adeihhh.legoland mmg best...saya kalau nak pergi sana tidur rumah uncle je kt Jb,dah save cost ngeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. duduk hotel bes... tak payah kemas bilik, ada tukang masak, hihihi

      Delete
  19. mai la penang! tinggg..guna poket doremon sudey..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alang-alang ada doremon, baik pergi jepun... apa kelas pi penang?

      Delete
  20. he hhee kesian dia..akk yg dkt dgn legoland pun x pernah pergi lagi..cam malas jew:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah, kalau legoland tu sebelah rumah sVs pun belum tentu teringin nak pergi...




      ok, saya tipu.

      Delete
  21. MINGGU DEPAN SAYA AMIK CUTI 3 HARI.. TAPI TAK MERANCANG LAGI NAK PERGI MANA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ruginya kalau tak ke mana2... bak sini bagi saya cuti tu

      Delete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...