Thursday, 23 May 2013

Mid Year School Holidays


Horey! horey! school holiday is coming!!










.

38 comments:

  1. mmg syok if school holiday
    kenduri pun byk khen

    ReplyDelete
  2. Adik baju kotak2 tu tak happy ke school holiday is coming? Tak lompat pun!

    ~hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia belum sekolah, tu yg tak de perasaan.. hihihi

      Delete
  3. wahhh wahhhh seronoknya depa nak bercuti sekolah..jadi keputusannya ke mana tu cuti sekolah ni? mieza cuma balik kampung di kelantan ajelah nampak gayanya...apa kata meh bercuti di tanjong malim ni...boleh makan kuih pau yg famos kat sini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanjung Maliiiiiiiim!! aku dataaaaaaaaang!!!!!

      Delete
  4. mak budak pun nak lompat horreyyy he3...

    ReplyDelete
  5. Yeeeehhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! (panjang yeehaa tu sebab saya tak boleh nak lompat tinggi macam budak2 tu, kehkeh!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni mesti ada masalah osteoporosis....
      pi minum susu cepat

      Delete
  6. hahaha melompat keriangan semua bila cuti sekolah :D:D enjoy the holiday ;)

    ReplyDelete
  7. yeayyy !!
    acik nak bawak jalan!!!

    ReplyDelete
  8. time2 ni la rasa alangkah seronoknya kalau masih sekolah haha

    ReplyDelete
  9. emak sila control ayu ya..jgn lompat2 tau! huduh! hiks..

    ReplyDelete
  10. sebenarnya,
    emak kat belakang tu lompat lagi tinggi dari kanak-kanak riang dalam gambar nie.

    ReplyDelete
  11. selamat cuti2
    yeahhhhhh
    tp siap sedia mcm2 he heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agree, kena siap sedia fizikal, mental & $$$$

      Delete
  12. Replies
    1. tak payah fikir homework... tu yg teruja

      Delete
  13. Replies
    1. mesti la suka... boleh sorok bag sekolah jauh2

      Delete
  14. paling hppy bdk2 la kan..tp mk budak nie pun hppy x yah pegi amik n hantar ank sek..rehat kejapp..h eheee

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Yea, it's how they work out emotions :)

      Delete
  16. Banyak kalinya anak-anak bercuti, banyaknya kecerewetan menguruskan mereka bercuti... puluhan tahun! Tapi, sedar tak sedar, macam tiba-tiba, Pak Temuk sudah pun kehilangan suasana begitu. Suasana "anak-anak bercuti + kecerewetan menguruskannya" sudah lama menjadi kepunyaan anak-anak yang dulunya bercuti dan diuruskan cutinya. Dan jelaslah pula, kita semakin menua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu maknanya masa utk Cikgu ber'honeymoon' semula telah tiba.

      Delete
  17. diorang mestilah happy tu... sampai melompat tinggi..

    ReplyDelete
  18. Horeyyyyy....tumpang lompat sama boleh?? Hehe kat rumah makcik ni tak dak sapa nak cuti skolah dah.....

    ReplyDelete
  19. mesti dah lama makcikkantin sorok pain killer kan, kan...

    ReplyDelete
  20. SUKE LE BEBUDAK DAPAT CUTI..

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...