Friday, 31 May 2013

Happy Birthday Abg Taf


Semalam, 30hb Mei 2013...


Moga hidup kita semua sentiasa dalam redha Allah... Amin. 
  
Orang lain kalau ahli keluarga sambut birthday, tentu merancang makan di favorite restaurant atau berusaha masak masakan terbaik utk yg tersayang.  sVs selamba je buat pizza tak cukup bahan.  Putuskan capsicum pun pakai puntal dgn jari je.... Nasib baik tak potong frankfurter guna gigi kapak.

Huh, dasar bini pemalas.









.

48 comments:

  1. daripada gaduh-gaduh beli satu kek yang tak semua orang suka.. baik beli sorang sepotong kan..!
    mak nya 4 potong tapi!!

    ReplyDelete
  2. Kalau potong sosej guna gigi lapak, eloklah guna air liur untuk sosnya... hahaha

    ReplyDelete
  3. Hahahahahaha...
    Yes! resepi baru!

    ReplyDelete
  4. Nasib baik masih ada gigi kapak......hehehehehe

    ReplyDelete
  5. tapi pizza tu tetap nampak sedap

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan magic sVs bila boleh puntal capsicum pakai tangan dan hasilnya menggoda pulak.

    Selamat ulangtahun buat En Taf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyoo magic... david copperfield pun tak berani buat

      Delete
  7. Nak tajam lagi guna gigi taring :D

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. berpadanan dgn harganya yg tebabow!

      Delete
  9. ganas tu main puntal je capsicum tu haha! ok gk beli kek mcm tu.sedap pe mcm2 flavour.at least ada gak effort nk buat pizza tu.
    happy birthday en taf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikutkan hati, celup mi segera je... hahaha

      Delete
  10. idea cake sepotong pelbagai perisa tu sangat bagus...:)

    hepi besday utk abg taf :)

    ReplyDelete
  11. Hepi besday kepada encek Taf. Kek macam2 jenih tu bestlah, boleh rasa macam2 flavour :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau bab makan ni, isteri En taf mmg brilliant

      Delete
  12. NANPAK MENARIK PIZZA NYE.. :)

    ReplyDelete
  13. kitorang suka konsep belasah macam ni kalau selebret besday. heheheh~

    ReplyDelete
  14. hahaa..
    cer try next time potong pakai gigi kapak - confirmed creative design

    ps: kira tahap isteri yang masih rajin n duhai SvS - kalau yong? tekan nombor jea = order please ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbunga2 corak pd frankfurter tu.. yg pasti, bertambah2 dia org makan. Sssshhh.. resepi rahsia

      Delete
  15. happy belated birthday buat Abg Taf yer...:)

    ReplyDelete
  16. A birthday is just another 365 day trip around the sun. So put on your sunglasses and enjoy the trip....
    Sikit lambat, but from Canada...Abang Taf, many happy returns of the day. Happy birthday.
    Best wishes.
    Lee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a warm birthday wish from Canada :)
      TQVM Uncle Lee

      Delete
  17. hepi belated birthday abang taf.

    franfeter tu kalo potong guna gigi kapak, lagi memuaskan hasilnya

    ReplyDelete
  18. hepi belated beday abang taf...heheh...

    tak menahan nak potong frankfurter pakai gigi kapak....hahahaha....

    ReplyDelete
  19. tapi tetap nampak sedap.. hehe.. <3

    salam singgah dari zeerazahra.bs.c

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Cik Gee :)
      nnti sVs datang sana bawak kek

      Delete
  20. macam mana ada banyak slice kek tu? Beli banyak ke beli slice by slice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli slice by slice sbb rambut sama hitam, selera lain-lain

      Delete
  21. EPI BESDAY ABG TAFF, MAIN PINTAL2 PUN DAPAT CAMGINI NYER SEDAP... KALAU MAIN BETUL AGAKNYA TAHAP MASTERCEP AGAKNYER.... TAK KESAH LE PAKAI APA PUN TAPI AIR TANGAN INSAN TERCENTA MMG TIADA BANDINGAN NYER (CEH WAHH AYAT KARANGAN DAH KUAR...)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecewah, mesti BM kertas 1 dapat B+ ni... hihihi

      Delete
  22. happy belated birthday yer tuk en taf yer... hehehe nampak sedap je pizza tu !

    ReplyDelete
  23. Happy Belated birthday to your abang Taf, elok ada jugak kek ngan pizza buatan sendiri. Hahaha putuskan ngan tangan lebih rasa air tangannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.
      lepas ni nak pakai ketiak pulak...

      Delete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...