Monday, 29 July 2013

Happy Birthday Firmansyah...


Moga menjadi anak yang soleh, 
 cemerlang, 
lembut hati, 
rajin belajar, 
rajin solat &
bahagia di dunia dan akhirat...  
Amin Ya Rabbal 'Alamin



Seawal 1hb Julai, Firmansyah dah start countdown harijadi dia yg ke 7 tahun semalam (28hb) dengan harapan Abg Taf beri hadiah Ice Watch & sebiji kek.  Hasil kiraan tanpa jemu selama hampir sebulan plus rengekan hadiah, akhirnya berhasil. Bermoreh le sVs sekeluarga dengan kek birthday Firmansyah semalam.







Moral of the story :
perlu merengek utk dapatkan koleksi Pandora utk raya ni... Yes!!










.

38 comments:

  1. apesal tak ada gambar Gopal??!

    ReplyDelete
  2. smartlah kek birthday tuh...!!

    ReplyDelete
  3. Wahhh..siap countdown..


    Apa2 pun happy birthday to firmansyah.moga jadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  4. Amin amin ya rabbal a'lamin. Happy birthday, Firmansyah. Mintak kek cikit? Hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Cikgu Dinas... sekali hadap dah habis

      Delete
  5. Happy birthday Firmansyah... aminnn... makbul doa ibu.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday firman...auntie doakan semoga menjadi anak yg soleh...

    ReplyDelete
  7. happy birthday firman yer moga jadi anak terbaik dunia & akhirat yer

    ReplyDelete
  8. Happy birthday Firman sayang. Auntie tahu Firman ada strategy baik nak dapat apa yg firman nak kan. Haa... sifat bijak dah ada tu mama Firman tak perlu bimbang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bimbang tetap ada bila budak dah banyak akal ni... adaaaaaa je ideanya

      Delete
  9. Happy Birthday!
    Kek yg cantik!

    ReplyDelete
  10. selamat ulangtahun kelahiran firmansyah. moga ape yang ibu kamu impikan menjadi kenyataan. jadi anak yg mendengar kata ibu bapa ye. sedap nama kamu

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah...semoga usia dan kesihatan firmansyah diberkati Allah amin ^^

    hahaha awat terselit topik pandora ni ngeeeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... Amin.

      Untung sabut timbul, untung batu tenggelam :)

      Delete
  12. Tersengih panjang ye... hasil merengek dekat sebulan berbaloi.. happy birthday bro Firmansyah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. strategi kena mantop, baru berhasil
      Tq Che Mid

      Delete
  13. hepi besday firmansyah tu yee.,ehHhee

    ReplyDelete
  14. cantiknya kek..happy belated birthday firmansyah!

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...