Monday, 24 May 2010

Ulu Yam Lagi...


Sempena menyambut Hari Wesak minggu depan, sekali lagi PAG buat picnic dkt Ulu Yam, tpt yg sama esok (22.5.2010). Tahun lepas pun time Wesak gak.. ape la nak jadi opis mama ni..bawak2 le b'tobat.

Tugasan utk kali ni.. Mem Beso - Ayam halal 5ekor siap merinade baek punya,  nasi putih & sambal kentang. Puan Sri -  peralatan BBQ, keropok & air asam. PA Mem - Air sirap oren & nasi impit kuah kacang. Awek Cun - Jagung 30bj, homemade rojak buah resepi Tok Teh. Wan MF - udang saiz beso 3 kilo & roti canai 15kpg. Bos-Bos - buah-buahan,  Din, - Nasi lemak & mee 30 bungkus, Yana - triffel, Wong & Kelvin - jajan for kids.  Kali ni plate, cup, folk & spoon tak mendapat tajaan dr mana2 pihak.


(nengok jari Firman) Bayaran $2 utk dewasa & sewa 2 pondok ($15 each), satu utk letak segala jenis makanan & satu lagi utk gosip2. Kat situ parking, kat situ gak berkhemah.. best kan.. tak yah menapak naik turun bukit, cuma kali ni air dia nampak lebih cetek, kenapa ek..


   and the menu's are.........



.

No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...