Wednesday, 15 December 2010

BELATED BIRTHDAY 3 in 1...

.
Faiz turned 10 on  1st May 2010,
Hazim turned 8 on 20th Nov 2010 &
Firmansyah turned 4 on 28th July 2010.






Celebrate Hazim's 8th. birthday at Resepi Rahsia, Pandan Indah.  Ala.. lewat seminggu je. Lagipun masa birthday ari tu (20Nov) Hazim tgh demam panas dkt BP, ingat tak?

Selamat Hari Lahir semua, Mama & Abah doakan moga panjang umur, murah rezeki (ucapan standard hari jadi... tukar lain la..)  Semoga semua anak Mama & Abah akan jadi anak yang soleh, yang baik, yang sihat, yang bijak, yang cerdas, yang cergas, yang hensem, dan segala yang terbaik. Semoga Allah berikan rahmat & permudahkan segala urusan anak mama & abah ni di dunia maupun di akhirat kelak.  Biarlah org nak kata yg korang ni tak besar2, yg penting semuanya sihat & mama sayang korang ..  HAPPY BIRTHDAY.

Muhammad Faizuddin - Yang Terpuji, Kemenangan Agama
Muhammad Hazimuddin - Yang Terpuji, Ketegasan Agama
Muhammad Firmansyah - Yang Terpuji, Kata-kata, Terkenal

Numpang sekaki,
Fairuz - Batu Permata Yg Bewarna Biru Kehijau-hijauan
Hafifah - Kesayangan, Kekasih, Kecintaan, Beloved, Sweetheart, Darling, Yang, My Love, .... oh,

Betuuullll, tak tipuuuuu...

tapi... Abah panggil Mama, you je... 


.

2 comments:

  1. 2nd celebration, buat kat BP weekend ni ya. Maksu buatkan nasik goreng. dengan buatkan (belikan) lontong Parit Jawa!

    ReplyDelete
  2. ek ele... nasi goreng??? Apa kelas! Semalam dah makan nasi goreng kampung, hari tu nasi goreng Pataya, the day before, nasi goreng cina, pas tu nasi goreng mamak.. malam ni cadang nak makan nasi goreng org putih pulak.. Paling busuk pun belanja le mi bandung muo ke.. rojak tanjung agas ke.. sate maharani depan sten bas muo ke.. ehh.. ni besday sapa sebenonya? mak ke anak?

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...