Sunday, 26 July 2009

Babai Jakarta / Bandung

Soekarno Hatta Airport, Jakarta
Reach airport at 4.30pm, awal le pulak.. so, dok melepak coz departure pkl 8.30pm.  Nak dijadikan cerita supaya lebih menarik & menambah hangin 1 badan, (biasalah Air Asia) lepas check-in, flight delay le pulak. Instead of 8.30pm, t'paksa tunggu sampai 10.30 without any announcement!! Dah le air tak leh bawak masuk, haus, lapar, pening, berpeluh2, nak muntah, sakit perut, 1001 rasa Babas ada!  Susah sgt ke nak buat announcement / say sorry? At least we might get a free drinks ape.. Bisu  ke?  Kalau ko buat bahasa isyarat pun org bole paham laaa... H1N1 betul! TV airport ni lak, cerita entah hape-hape entah.. nak je cari remote tukar channel 703, hehehe.. Disebabkan semua passenger kebuluran, maka untunglah Air Asia menjaja apa jua bentuk jajan pada malam itu. Mana taknye.. maggi kari dlm cup tu je $4!! Masyuuukk.... 


 Balai menunggu



Aquarium dkt airport


Kesimpulannya, menurut empunya blog, lawatan ke Bandung ni tak spt yg diimpikan.  Banyak yg mengecewakan.  Rujukan awal dr member bloggers yg amat b'puas hati dgn lawatan mereka, tak serupa dgn apa yg dilalui hari ini, semalam & kelmarin, nasib baik free... ahaks.  For the time being, belum lagi t'ingin nak ulang lawatan ni... Betul, tak tipu... biarlah luka ni terubat dulu.. sob sob






No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...