Monday, 12 April 2010

Damn Tired Day!


Stress!! stress sangat ari ni, byk benda nak settlekan before 6. Tak pe.. buat yg senang dulu satu persatu. Jgn gopoh2, relax, tarik nafas dalam-dalaaamm............. hembuuussss.. 8 lagi..hehehe.  Tetiba je banyak keje lak ari ni, biasa relax memanjang, dah le susah, tak leh salah sikit pun, kalau tak abis le..kena buat dari mula, maunya ada yg hempas komputer kang. Sape susah? Boss jugak yg susah..

Tak semua org bole buat, tak caya cuba tanya boss. Dah le kena cepat, strategi kena tip top.. tapi dia peduli apa semua tu, dia langsung tak nak ambik tau.. kalau dia tau pun, sure semua ni effect pd bonus akhir tahun nnti..

Masa buat projek Kubor Taman Selatan, Challenge Park Putrajaya, Eastern Corridor (ECER), Local Plan (PTKL), Kuantan Port City (KPC), tak le sakit mcm ni.  Lenguh lengan, tengkok, penat jari ketuk keyboard & tikus. Bijik mata mcm dah nak terjatuh ke lantai, nasib baik spring dia kuat lagi.. kalau pi cek mata, sure dia syorkan pakai contact lens color hazel/spek b'jenama, tu yg tak suka tu.


Urat belikat jgn cakap le.. tu tak kira pening mengadap komputer lagi.. bila dah letih sesangat barulah rehat kejap.. kalau ada Permata Hijrah ok gak!  Tapi bila pikir kena siapkan ari ni jugak .. AAAARRRGGGGGHHHHH!!! patut gaji kena naik ni..

At last.......... siap gak!! YAAAHHOOOOOOOO!!!  Yg bestnya, dia siap ucap tahniah lagi.. Kalau boss, jgn harap le.. Yg lagi syok.. nama kita akan di senarai emaskan dlm komputer, tu yg mahal tu... hehehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Rasa mcm nak frame je sijil ni & paku kat dinding opis, sure boss bangga giler dpt staff cekap mcm ni..

No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...