Friday, 2 April 2010

King Of ....

Skrg ni semua berebut-rebut nak dpt title 'King' atau Raja' contohnya...'Raja segala Rimba' - Singa, 'Raja Gelek' - M.Daud Kilau, 'Raja Segala Saliran' - Parit Raja, Raja segala Keputihan' - Raja Kapoor, 'Raja Pop' - Dah arwah dah.. 'Raja segala Busut' -  Bukit Raja,  Raja Petra, Puding Raja, 'Raja Lawak'..hehehe.

Since DISEMBER ari tu, teringin sesangat nak makan  'Raja Segala Buah' yg sedap, lemak manis, tak pahit dgn aroma yg cukup.. oohhh... cerita pun tak guna..  Dkt TESCO mahal sesangat, 1pack (4-5ulas je) dlm $10-$15!! cam tak worth it.. tak kan nak makan dalam almari baju sorang-sorang... jeling sambil hidu dalam2 je le bau nya.



Kalau dapat, memula makan dulu, pas tu  kukus pulut buat serawa, buat air durian ke, kek ke, jemput-jemput durian pun bes gak ek . Sesekali ternampak gak gerai jual durian dkt Melawati & Wangsa Maju, tapi abah buat dek je.. sob, sob.. Kalau masa ngandung duluuuuuuu... tak sempat nak habiskan ayat, makanan dah ada depan mata. Nak makan aiskrim trafic light pukul 1 pagi pun sanggup naik moto pi beli kat 7E..huh
Takpelah, tak dapat makan durian fresh, yg ni pun jadilah, dari takde.. sob..sob..




No comments:

Post a Comment

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...