Wednesday, 2 November 2011

Cupcake Lagi...

.

Dah lama tak baking, terasa rindu lak.  Biasanya ada request dr budak 3 org ni barulah rajin nak buat, kalau tak bersawang le mixer, berkutu le tepung, terkejung le serbuk koko & tamat tempoh le esen vanila tu.  Kali ni ofis order 30 biji; ada member nak berhenti dan kita org akan adakan skit makan2.  Buat 3 flavour - orange, coffee & chocolate, topping guna vanilla cream cheese & chocolate ganache.  Faiz & Hazim tolong deco sikit2, org kata melentur buluh biar dari rebungnya.
 

Kenapa ek.. setiap kali ada yg nak berhenti keje, mesti ada jamuan. Adakah kita meraikannya sbb kita gembira dia akan pergi??!  Yg penting Awek Cun sangat le suka kalau ada agenda makan2 ni, save $ lunch... hehehe


.

10 comments:

  1. wahhh sempat lagik akak buat cup cake nih.....nampak sedap...

    ReplyDelete
  2. Wah lazat nampaknya. Dari sabtu lps teringin makan. Tolong buatkan sempena raya haji ni boleh x? Nak topping cream cis plisss. Thanks in advance. Muahhhh..

    ReplyDelete
  3. Nak gak bujang² u tolong kat dapur..bagus bagus. Bujang² saya "tolong" gak..tolong makan ja dan memerintah huhu

    ReplyDelete
  4. La dOLcE mEa_nAtt
    cari $ poket extra sbb ferrari masih dlm wish list hehehe




    Fiza Ibrahim
    Takkan cupcake jeee.. lasagna, rendang kerang, ciken cop, lobster, cucur kodok, kimchi & gado-gado tak nak ke??

    ReplyDelete
  5. buat muffin pon sy fail apetah lg cupcake yg lawo nih kan..


    p/s: kita raikan org yg nk berenti tu bkn psl kita suka dia nk blah tp sbg tanda kenangan kali terakhir..mungkin juga blh bermaafan ms tu andai kata ms bekerja sesama tu ada tergaduh ke apa kan kan..

    ReplyDelete
  6. hi awak

    kite singgah follow sini pulak

    suker tak... muahahhaa

    selamat berkenalan...

    nnt2 singgah lagi tau

    ReplyDelete
  7. Aszek,

    selalu cakap pd dia org mcm ni;
    "..kesian mama tak de anak pompuan, tak de sapa nak tolong.."

    bebudak tu terus cair.. hehehe


    Cik Betty;

    Tapi awak pandai masak mi kari, puding roti, beef quey tiow, nasi tomato, murtabak kenit dll

    p/s:betul betul betul


    NM02;

    Awak nak kawan ngan kita ke? Sukanya kita!!

    ReplyDelete
  8. best jumpe blog ni.. blog masakan ke ek? tp mana resepinye..

    ReplyDelete
  9. tasekM,
    biasa2 je rasanya...




    Gakeri Bonda,
    Ini blog rojak namanya. Saya takde resepi khusus sbb semuanya main belasah je... Blog Bonda lagi bes!

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...