Wednesday, 28 March 2012

WW #1 - Bulan Penuh...



Nota ketiak :
Pertama kali buat Wordless Wednesday. Org lain dah lama sampai ke bulan, saya baru terkial-kial nak cari punat skru utk cantum roket...






.

47 comments:

  1. tak de istilah terlambat..
    yg penting proses memulakannya...:))

    nasi pataya ni akak selalu gagal..misti telur dia pecah dan nasi terburai keluar..huhu

    kreatif le..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq.
      Dah 100 kali buat, yg ke 101 ni baru berjaya.. huhuhu

      Delete
  2. Replies
    1. a'ah.. nasi goreng pattaya, Kuala Lumpur.. hihihi

      Delete
  3. Salam SS..

    Saya tak ikut sgt WW.. Tak wajib bagi saya.. Ikut mood.. He he

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ikutkan mood, hari2 nak wordless hehehe

      Delete
  4. cantik bentuknya, bulat je..kalau saya buat senget2,,terkeluar isi dalam tu..budak2 semangat la nak makan ni..smile!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala, kalau senget2 sampai terburai isi perut tapi rasa meletop-letop..
      itu yg terbaik sebenarnya.

      umpan bagi makan lebih sikit :)

      Delete
  5. nasik goreng pataya dan bulan penuh...

    sedap tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada org tolong suapkan lagi sedap ek.. :P

      Delete
  6. Replies
    1. awak punya lagi sedap sbb isi daging.. drooling :p

      Delete
  7. Nasi goreng pattaya?

    Kakcik buat catatan tanpa kata bila kakcik takde idea! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya kakcik.
      Hari2 saya tak ada idea.. mcm mana?

      Delete
  8. WW ni sesuai kalau time kita tgh kering idea nak naip apa..mcm sy manjang jer nk tulis jd dh lama berenti buat keje WW hikhik


    comelnya makanan tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti Cik Betty kita ni kuat membebel kan..... hehehe lariiiiiii.

      Delete
  9. cheqna ni rasanya boleh bilang berapa kali WW
    almaklumlah suka bercerita =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya WW ni sangat sesuai dgn saya.. malahan SuW, MW, TuW,... ThW, FW, SaW pun nak buat juga... hehehe dasar pemalas

      Delete
  10. Nasi pataya buat anak2 yea,Kak Nurul pun kdg2 buat WW nie....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu je mampu, nak ke Pattaya entah bila la sampai.

      mula jatuh cinta sama WW.. senang hidup :)

      Delete
  11. wah.. nasi smile..
    bungkus utk cik yong satu

    ReplyDelete
  12. tomel comel lote laaa!kehkehkehe

    ReplyDelete
  13. mak aiii, cantiknye bulan tu!!!

    jauh beza dgn sya punya pataya...huwaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. letakkan telur dadar pd mangkuk bulat, masukkan nasi,
      bungkus dan telungkupkan pd pinggan.. siap, jadilah bulat :)

      Delete
  14. yg pntg , nmpk sedap sgt pattaya tuh ;p

    ReplyDelete
  15. oh, saya suka WW...hari yg paling mudah utk buat n3!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula suka dgn WW.. kalau ada org tolong downloadkan gambar, laaaaaaagi suka

      Delete
  16. Peh! Sedap nie! Nasi grg pataya bt sendiri ke nie? Salute la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat pakai kuali, sudip & senduk sendiri.. hihihi

      Delete
  17. lunch papa mifz tadi nasi grg pattaya...hehe

    ReplyDelete
  18. lady x pernah buat WW.. akak... sedaplah nmpk mknn tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best pulak ada WW ni, tak perlu bebel banyak2.
      hihihi

      Delete
  19. wohoho... kalau aku dah x snap2 dah...
    ngap terus.. kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut la dlm blog hang tak pernah ada gambar makanan... baru la faham sekarang

      Delete
  20. ya, nasi goreng yg dibungkus dgn telur dadar omega 3 yg kaya dgn protein, vitamin dan mineral agar pemakannya lebih power.. hihihi

    ReplyDelete
  21. Salam sudipVSsenduk,

    Wahhh....ada nasik goreng Pattaya kat sini...dok tengah senyum lagi haaaa tu.....he.he.he....mesti sedap punya nih....

    ReplyDelete
  22. waa...siap ada smile lagi... cam sayang nak makan plak.. hehehe

    ReplyDelete
  23. sedap..nak skit boleh sis..

    tak pena wat lagi ww ni,,hehee

    ReplyDelete
  24. Dah jumpa tuu kena kunci ketat-ketat.... nanti tak sempat sampai ke Bulan....

    ReplyDelete
  25. kalau sy, syg nak makan ni... chomell sgt!

    ReplyDelete
  26. wahhh comeiii jer nasi pattaya akak..comeiii je smiley lagi

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...