Monday, 30 April 2012

Pesta Buku Antarabangsa 2012...




Tiba hari ahad seawal 9.45 pagi bagi elak jem, melambak2 parking kosong. Ustaz Azhar Idrus bagi sikit ucapan ttg buku dia - Anda Bertanya Ustaz Azhar Menjawab.  Manusia punyalah ramai tapi lebih selesa keadaannya drp tahun lepas, aircond pun masih terasa sejuknya.



Isi minyak kejap lepas penat berlaga bahu...

Buku Dunia Tanpa Sempadan
Firmansyah dapat banyak buku mewarna sbb tu mmg bidang dia... color la sampai muntah-muntah nak oii.. 




Nota Ketiak : Tuntutlah ilmu sampai ke Negeri China..



.

22 comments:

  1. nice.....ada book fest rupanya di KL. tapi kenapa KL jer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa ek? Tak tau la nak jawab apa...

      Delete
  2. saya bagi isteri buku indahnya hidup bersyariat tu masa kawen dlu.. mmg sgt bguna sebab dua2 pun bukan arif sgt psl agama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buku tu mmg best, ayah yg kenalkan buku tu pd akak & rasanya patut ada di setiap rumah

      Delete
  3. anak2 akak pun sibuk ajak
    InsyaAllah esok kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rugi pergi cuma mental kena kuat utk harungi ribuan manusia... enjoy!

      Delete
  4. huhuhu... byk tu buku...
    siap buku masak chef kamarul pon ada .... huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 50% buku tu.. Cara masak pun simple je :-D

      Delete
  5. Bagusnya, sVSs dah sampai ke pesta buku tu awal-awal lagi. Berapa % diskaun paling tinggi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pintu bilik pameran pun belum buka lagi cikgu :-)
      Paling tinggi 70% , berbaloi-baloi

      Delete
  6. Mungkin kakcik akan pergi esok (1/5/12). Hari ini tak sempat nak pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi jgn tak pergi... Duit bawak lebih sikit :-)

      Delete
  7. syoknya pi pesta buku tu..boleh borong byk buka la yer.kalau hubby saya kesana sure dia borong sakan semua buku yg dijual tu sebab dia ulat buku...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya org yg tak ulat buku pun mesti seronok tengok... Best!

      Delete
  8. nak pergi. Tapi mengenangkan nak bawa baby ni ..adoi aaiii..malas nak bersesak sesak....

    ReplyDelete
  9. bestnya bestnya i loike pesta buku...

    ReplyDelete
  10. tak pergi pun,ada masa tapi kdg2 lebih suka berehat kat rumah..ehhee

    slmt pagi kak^^

    ReplyDelete
  11. wuiyyoo...berapa kilo buku tuuu??

    *tahun ni saya tak pegi. sobs!

    ReplyDelete
  12. waaa syoknyerrr... moon xdpt g... kalau moon pegi ari tu.. rasanya... mau 5-6 buku moon nak beli nie.. hehe

    ReplyDelete
  13. pegi tempat macam ni kena siapkan mental dan fizikal dengan keadaan ramai orang dan bersesak!!.

    ReplyDelete
  14. waah.. bestnya dapat gi pesta buku.. saya x sempat nak gi lagi.. hehe

    ReplyDelete
  15. cik ina setuju ayat yang kat bawah sekali "tuntulah ilmu sampai ke negeri cina"

    ReplyDelete

...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...