mmm...sedapnya...
Mak aih... meleleh airliur... :)
Mak sy pnh msk kastad labu nie. Sedap!
baru nmpk semlm kat dapur Sheila...mmg teruja tgk!! sedap :P
wah menarik & kretif ni.tergoda I.. :)
uuuuwwwwwaaaaaaananges...nangessambil air liur meleleh bersama air mata
Sawasdee kaaa...Sangkhaya fakthon aroi jaaahhh.. Naa kin.. Keng jang ter... :)
mcm tak pernah mkn jer lagi...huhu
yummmm...baru tahu cam gini buatnyerr..tq ya
adusss pingsan nengoknya...yum yum!
Dah pernah buat tapi kastardnya terlembik. Nanti boleh cuba lagi.
Alamak!!terliurlah pulak...Mana nak cari malam2 buta niRasanya macam kuih kacau labukan teringatkat arwah nenekDahlah tengah demam ni...
sedapnya ...lama saya tak beli labu terliur lak tgk labu:)
huiyyooooooooo....
tedap , memon pernah makan custard pumpkin yang memon buat sendiri.
Tak penah makan, tapi teringin makan.. err.. kukus hingga masak tu berapa lama.. kena cucuk kulit labu tu ke?
sedap ea??minta skit sis..ehhhee
As salam,Hola Chica!!!Wow!! Melopong saya tgk custard pumpkin tu! Sedap manis kan :) Tak pernah mkn tp boleh terasa ni... :)
ya allah sedap nya!sya tak penah nmpak but awk dah betul2 baut say jeles....huwaaaa
Translator pleaseeeee... :-D
Dulu pernah juga buat terlembik, terus korek isi dalam, gaul2 & masuk dalam oven dan bakar. Drp kastad labu terus jadi bingka labu hihihi
Tengok pada saiz labu.. Biasanya saya kukus dalam 20-30minit. Ambil lidi & cucuk pd labu tu, kalau dah lembut ok le tu
HeheKastard labu itu sedapnyerrrrr.. Rasa nak makan...pandainyerr..
Sedapnyaaaaa....Kreatif la masakan ni...
wahhh...now this one is seriously creative! sukaaa laa...mana laaa dpt ilham nak wat gini...respect!heee~
ilham? hahaha... Ala,selak je buku masakan...
nasib baik tak minat labu...so, kurang sikit terliur...hehe...
sedap dan menarik labu nie.....
Wow..sy mmg suka labu ni. Harap2 ada kerajinan untuk try :)
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cam hotel la... menarik :)
sy labu boleh jalan kalau bikin pengat labu jer..kalau labu masak lemak ke mmg x lalu..yg masak stail ni nampak menarik jugak..buleh tryla nnt
hi kak!apa khabar hari cuti harini?hehe :)
nak copy resepi ni tau! tenkiu...
Sila, sila... Buat mcm resepi sendiri, jgn malu-malu :-)
Boleh cuba....best ni! Thanks for sharing!!
Post a Comment
35 comments:
mmm...sedapnya...
Mak aih... meleleh airliur... :)
Mak sy pnh msk kastad labu nie. Sedap!
baru nmpk semlm kat dapur Sheila...
mmg teruja tgk!! sedap :P
wah menarik & kretif ni.
tergoda I.. :)
uuuuwwwwwaaaaaaa
nanges...nanges
sambil air liur meleleh bersama air mata
Sawasdee kaaa...
Sangkhaya fakthon aroi jaaahhh.. Naa kin.. Keng jang ter... :)
mcm tak pernah mkn jer lagi...huhu
yummmm...baru tahu cam gini buatnyerr..tq ya
adusss pingsan nengoknya...yum yum!
Dah pernah buat tapi kastardnya terlembik. Nanti boleh cuba lagi.
Alamak!!terliurlah pulak...Mana nak cari malam2 buta ni
Rasanya macam kuih kacau labukan teringatkat arwah nenek
Dahlah tengah demam ni...
sedapnya ...lama saya tak beli labu terliur lak tgk labu:)
huiyyooooooooo....
tedap , memon pernah makan custard pumpkin yang memon buat sendiri.
Tak penah makan, tapi teringin makan.. err.. kukus hingga masak tu berapa lama.. kena cucuk kulit labu tu ke?
sedap ea??minta skit sis..ehhhee
As salam,
Hola Chica!!!
Wow!! Melopong saya tgk custard pumpkin tu! Sedap manis kan :) Tak pernah mkn tp boleh terasa ni... :)
ya allah sedap nya!
sya tak penah nmpak but awk dah betul2 baut say jeles....huwaaaa
Translator pleaseeeee... :-D
Dulu pernah juga buat terlembik, terus korek isi dalam, gaul2 & masuk dalam oven dan bakar. Drp kastad labu terus jadi bingka labu hihihi
Tengok pada saiz labu.. Biasanya saya kukus dalam 20-30minit. Ambil lidi & cucuk pd labu tu, kalau dah lembut ok le tu
Hehe
Kastard labu itu sedapnyerrrrr.. Rasa nak makan...pandainyerr..
Sedapnyaaaaa....Kreatif la masakan ni...
wahhh...now this one is seriously creative! sukaaa laa...mana laaa dpt ilham nak wat gini...respect!heee~
ilham? hahaha... Ala,selak je buku masakan...
nasib baik tak minat labu...so, kurang sikit terliur...hehe...
sedap dan menarik labu nie.....
Wow..sy mmg suka labu ni. Harap2 ada kerajinan untuk try :)
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh cam hotel la... menarik :)
sy labu boleh jalan kalau bikin pengat labu jer..kalau labu masak lemak ke mmg x lalu..
yg masak stail ni nampak menarik jugak..buleh tryla nnt
hi kak!apa khabar hari cuti harini?hehe :)
nak copy resepi ni tau! tenkiu...
Sila, sila... Buat mcm resepi sendiri, jgn malu-malu :-)
Boleh cuba....best ni! Thanks for sharing!!
Post a Comment